Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
przemek brach H-S SERVICE AS lukaszkulas Looki Paul Paul Maciej Laudy (7069 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
maaaanius,napisz jak juz bedziesz ten szlaban podnosil na nocnej zmianie,zeby przypadkiem zonie nie przyszlo do glowy twoj martwy szlabanek w nocy podnosic

od planow do realizacji moze byc dluga droga,ale nic to najwyzej po n/roku nick na marianna zmienisz i bedziemy udawac ze cie juz tu nie ma

ps.taki duzy chlopczyk a ptasiem sie bawi a feee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
quantan jestes prosty i pusty, polecac mozna wszystko, moze ty w zyciu polecales tylko listy, mnie ciagle pytaja o rady, widocznie malo kto z toba sie liczy i jestes bezuzyteczny, nic nie znaczacy dla spolecznstwa...
mvh
off. godkj. sykepleier
Maciej O.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Sykepleier84 my wiemy że jesteś osobą wykształconą i z byle kim się nie zadajesz .....czy wynikiem twojej wielkiej pomocy dla wszystkich są te minusy ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Sykepleier84 napisał:
polecam passat cc z 2012 roku w dieslu , kosztuje okolo 500 tys, sam sie do niego przymierzam.

Wow. super....Sykepleier musisz miec niezly staz pracy, bo chyba zarobki tutaj w sektorze medycznym liczone sa po doswiadczeniu w pracy....albo masz super sykehjem lub sykehus jako miejsce pracy....Dasz namiary??? mam meza sykepleier i po 20 latach wedlug norweskiej tabeli nie stac nas na taaakie auto kurde chlopie masz szczescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
ja nie biore dyzuruw w szpitalu, bo to dziadoskie pieniadze, bo sa panstwowe, biore tylko ansvary w komunach, tylko noce. 12 nocy stilling 71 proc daje ci 22,500 kr do raczki, w jednej komunie, do drugiej idziesz i tez ciagniesz 12 nocy i masz... I tylko sykehjemy i rehabiliterigs senter.
Ja jestem profesjonalista, pozatym jestem sam i nie mam rodziny, i jestem mlody,
potem jak rodzina przyjdzie to sie ustatkuje z praca rowniez...
Legevakty tez nie polecam do pracy...
Jak was nie stac na to auto to moze cos nie tak z wami ... moze juz nie te lata, chociaz jak jestescie we dwujke to powinniscie miec. no chyba ze twoj maz jest platnikiem
ja jestem sam, i mam, a jak by mi przyszla zona darmozjad i dziecko to bym byl biedny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
pozatym passat cc nie jest jakims specjalnym autem, normalne jak kazde inne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Sykepleier no tak jak jest sie wolnym to swiat otwarty.....ale dlaczego zona darmozjad??...zycie pokazuje rozne oblicza, czasem jest tak ze nie ma innego wyjscia, np. choroba zony lub poprostu problemy ze znalezieniem pracy....jak bedziesz mial rodzine to inaczej bedziesz patrzyl na swoje zycie, i watpie ze powiesz swojej zonie z ktora bedzie matka twoich dzieci "ty darmozjadzie"....juz jej wspolczuje takiego meza...jak bliskiej osoby po twojej wypowiedzi nie bedziesz szanowal to wyobrazam sobie jak te seniory w domu starcow musza od ciebie dostawac ochrzan jak dzwonia w nocy i budza cie ze snu...biegniesz do pokoju i dajesz reprymende co?...ostatnio mialam okazje byc pare razy w sykehjem tylko ze ja mam serduszko nawet do czlowieka z demencja
no a na 71% to ty sie nie narobisz wielce, a studia konczyles pielegniarskie w Polsce?
Bo jak rozumiem "profesjonalista" jestes w pielegniarstwie...no a co do auta, wole zbierac na dom a auto ma 10 letnie pod opieka Forda, nawet przeglad za darmo zrobili jezdzi i ma sie super a prowadzic jest dla mnie czysta przyjemnoscia moja "foke"...apropo to Ford Focus sedan i rewelacyjnie sprawdzil sie nawet pare razy wpadajac w poslisk, polecam szczegolnie "zona darmozjadam" malo pali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Bez urazy agnieszko, ale post pusty, chamski i nic nie wnoszący......

Typowo polska zawisc i zakłamanie.....

Szkoda,ze nie napisałas ze masz 20-to letnią skode felicje 1,3 benz co to najebała 390tys km i ciagle lata > mało pali i dobrze sie ślizga

Facet zapierdlala na noce,ciezko pracuje, a zycie przy okazji go nie rozpieszcza!
Zarobił to ma i chuj komukolwiek to tego!
Ja robie podejscie pod Mercedesa Klasa E kombi rocznik 2011/a moze nawet 2012!
Jestem "zwykłym" kierowca ciezarówki (c+e), czy tzn, według ciebie,ze nie powinnmo mnie stac, bo to bo tamto......
Facet jest solo, ciezko pracuje juz kilka lat, wiec czemu nie ?(!!!!)

Mam nadz spl, ze wrzucisz niebawem fotke w swojej nowej furze
Czego serdecznie ci zycze!

ps: Aga, to ze twoj boyek po 20 latach jezdzi 10 letnim gradobiciem, to moze tylko jego wina???
Nie znam waszej sytuacji, waszych potrzeb, etc....
ale na litosc boska przestan winic ludzi, ktorych stac na cos, na co nie stac ciebie.....(!)
Moze poprostu wyszłas za niewłasciwego faceta.....(?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
" ja jestem sam, i mam, a jak by mi przyszla zona darmozjad i dziecko to bym byl biedny..." tak pisze wyuczony "profesjonalista"

nie no kur.. wymiekam

a z innej strony to 22500 netto za same nocki to nie masz czym się chwalić
ja pracując w dzień i tylko w dzień mam więcej a wcale nie jestem tak mocno "uczony" jak ty...I SIĘ ABSOLUTNIE TYM NIE CHWALĘ ....

wyluzuj troszeczkę.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Łukasz Gąbka
(U.B.I.)
Nowicjusz
Sykepleier84 napisał:
quantan jestes prosty i pusty, polecac mozna wszystko, moze ty w zyciu polecales tylko listy, mnie ciagle pytaja o rady, widocznie malo kto z toba sie liczy i jestes bezuzyteczny, nic nie znaczacy dla spolecznstwa...
mvh
off. godkj. sykepleier
Maciej O.

To ty może zgłoś się to tvnu...
Hmm mam kilka zagadnień które spędzają mi sen z powiek i doszedłem do wniosku że nie ma sensu się zastanawiać skoro ty jesteś wsparciem dla społeczeństwa...
Spoko stać cię na auto zajebiście chwała ci za to że sary na przelew nie marnujesz ale po ch... jak ktoś się pyta jakie auto kupić wyskakujesz ze 500 tys nok poświęcisz zwykła napinka i się nie dziw że ci jada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok